چرا به ساخت سایت اختصاصی نیاز دارم؟

چرا به ساخت سایت اختصاصی نیاز دارم؟

تا الان به این فکر کردی داشتن یه سایت اختصاصی قدرتمند برای خودت چقدر میتونه به رشد کسب و کارت کمک کنه؟

الان بیشتر صاحبان کسب و کار اهمیت فعالیت در فضای اینترنت رو فهمیدن و به طور جدی دارن توش پیش میرن اما با این حال خیلی ها هم هنوز اقدامی نکردن و صرفا به دلیل کاهش یه هزینه اولیه خودشونو به طور ناخودآگاه از سوددهی بیشتر تو آینده محروم کردن ! ولی خب معلومه تویی که داری این مقاله رو میخونی، میخوای جزء دسته اول باشی و از رقبات جا نمونی پس ادامه بده… .

الان قطعا کلی سوال در این مورد برات پیش اومده مثل اینکه سایت اختصاصی دقیقا چیه؟ چطوری میتونم یه سایت واسه خودم داشته باشم؟ هزینه ساخت یه سایت اختصاصی چقدره؟ از کجا باید شروع کنم؟ و …..

نگران نباش. با خوندن این مقاله به جواب تمام این سوالاتت میرسی.

اول از همه بریم سراغ سوال اول.

جدول محتوا

مدت زمان مطالعه : 5 دقیقه

  1. سایت اختصاصی چیه؟
  2. آموزش طراحی سایت از صفر تا صد رایگان
  3. طراحی سایت اختصاصی
  4. طراحی سایت با وردپرس
  5. طراحی سایت با قیمت کم
  6. طراحی سایت فروشگاهی
  7. طراحی سایت شرکتی
  8. طراحی سایت آموزشی
  9. سفارش طراحی سایت
  10. جمع بندی

سایت اختصاصی چیه؟

سایت اختصاصی به سایتی گفته میشه که صفر تا 100 سایت تماما بنا به خواست و سلیقه تو (صاحب کسب و کار )طراحی و پیاده سازی میشه؛ به این صورت که تو نیاز مشتری و بازار هدفت رو شناسایی و بررسی میکنی و بعد از اون موارد گرافیکی دلخواهت اعم از UI/UX سایت، رنگ سازمانی ، فونت و … و همچنین موارد مربوط به امنیت و سرعت رو در طی جلسات مشاوره با تیم طراحی سایت در اختیار اونا قرار می دی . (می تونی از سایت های داخلی و خارجی هم برای ایده گرفتن استفاده کنی) . بعد از اون تیم طراحی یه طرح اولیه رو در قالب فیلم یا عکس به تو نشون میده و در صورت تایید، پروژه طراحی سایت اختصاصی برای پیاده سازی استارت می خوره.

راستی یکی از اون تیم هایی که در مورد طراحی سایتت میتونی ازش کمک بگیری تیم آفیس کوچولوئه . برای تماس با ما و دریافت مشاوره لطفا روی سفارش طراحی سایت  کلیک کن.

آموزش طراحی سایت از صفر تا صد رایگان

فیلم زیر قسمت اول آموزش سایت از صفر تا صد رایگان هست که میتونی اگه خواستی خودت سایتت رو راه اندازی کنی و ادامه قسمت ها رو از این لینک ببینی

طراحی سایت اختصاصی

حالا میرسیم به راه هایی که واسه طراحی سایت اختصاصی وجود داره. به طور کلی می تونیم اونارو به دو دسته   CMS اختصاصی و  CMSآماده تقسیم کنیم . CMSها (Content Management System) همان سیستم‌های مدیریت محتوا هستن که به وسیله اونا می شه وب سایت رو پیاده سازی و محتوای اون رو مدیریت کرد.

طراحی سایت با کدنویسی

در  CMSهای اختصاصی از صفر تا صد کدنویسی سایت (شامل طراحی رابط کاربری و قالب سایت تا تمامی فرم‌ها و پنل ها) توسط تیمی از برنامه نویسان وب انجام می شه که توش از زبان‌های مختلفی مثلJavaScript  برای بخش فرانت اند و ASP.NETو PYTHON برای قسمت بک اند وب سایت استفاده می شه.

قیمت طراحی سایت با کدنویسی

وقتی یه عده آدم متخصص برنامه نویس (یا یه نفر full stack )چندین هفته (معمولا بین 8 تا 12 هفته )، زمان و انرژیشون رو به صورت اختصاصی برای پیاده سازی یه سایت میذارن مسلمه که به همون میزان هزینه اش رو هم دریافت می کنن. قیمت طراحی سایت با کدنویسی از حدود حداقل30 میلیون تومن شروع میشه و ممکنه تا 60 میلیون و برای بعضی از سایت ها به100 میلیون تومن هم برسه . پس اگه هر قیمتی کمتر از این حدود شنیدی حتما به یه جای داستان شک کن! ولی خب اینم درسته که میگن هر چقدر پول بدی همونقدر آش میخوری . تو با توجه به هزینه ای که میپردازی در نهایت یه سایت کاملا اختصاصی دریافت میکنی که در آینده قابل توسعه هست(یعنی هر وقت هر ویژگی ای که خواستی میتونی بهش اضافه کنی) و بعد از تموم شدن پروسه طراحی سایت هم دیگه احتیاجی به بروزرسانی های مکرر نداره.

طراحی سایت با وردپرس

حالا می خوایم بریم سراغ CMSهای آماده. این CMSها نیازی به کدنویسی ندارن و از قالب و افزونه های آماده تو اونا استفاده می شه. یکی از معروف ترین اینCMS ها سیستم مدیریت محتوای وردپرس هست.(یعنی طراحی سایت با وردپرس)

وردپرس از اون دسته سیستم های مدیریت محتوای آماده و قدرتمندیه که کدهای اون قبلاً نوشته شده و دیگه نیازی به دانش برنامه نویسی نداره و به صورت قالب نصبی آماده در اختیار طراحان وب قرار می گیره. حالا اینارو از کجا می شه پیدا کرد؟ در فروشگاه های وردپرس (مثل سایت ژاکت ) هزاران قالب آماده وجود داره که باید یکی از  اونا انتخاب بشه.

سوالی که پیش میاد الان اینه که چطوری می شه با یه قالب آماده وردپرس ، سایت اختصاصی زد؟

برای طراحی سایت با وردپرس چند تا راه وجود داره :

  • اولین راه اینه طراح سایت، وردپرس رو نصب کنه و با زبان PHP هسته وردپرس رو تغییر بده و همه چیزو (افزونه ها، قالب و تم سایت) از پایه برای تو برنامه نویسی و طراحی کنه ( این راه در آینده هم قابل توسعه اس یعنی میتونی به لحاظ طراحی ، سایتت رو تغییر و گسترش بدی)
  • دومین راه اینه که وردپرس نصب بشه و طراح نزدیکترین قالب به اون چیزی که تو میخوای رو برات به صورت خام از اینترنت دانلود میکنه و بعدش با توجه به نیاز و خواسته تو به صورت اختصاصی طراحی میکنه و مطالب و عکس های تو رو بارگذاری میکنه (این روش هم قابل توسعه است )
  • یه راه دیگه که می شه با وردپرس سایت زد اما نه به صورت کاملا اختصاصی اینه که یه سری سایت های از پیش‌ساخته شده هستن که تو اونارو می خری و دانلود میکنی و فقط می تونی عکس ها و مطالب خودتو توش بارگذاری کنی و دیگه قادر به انجام هیچ گونه تغییری نیستی(طبیعتا در آینده هم قابل توسعه نیست)

طراحی سایت با ورد پرسقیمت طراحی سایت با وردپرس

قیمت طراحی سایت با وردپرس با توجه به برند شرکت و یا رزومه و سابقه کاری طراح متفاوته؛ این قیمت حدودا از 4میلیون شروع میشه و علاوه بر هزینه های طراحی سایت، هزینه تهیه هاست و دامنه رو هم شامل میشه که به عهده خود اون طراح سایته . (یعنی قیمت طراحی سایت با وردپرس= قیمت طراحی سایت توسط طراح + هزینه تهیه هاست و دامنه)

طراحی سایت با قیمت کم

پیشنهاد ما به تو اینه که اگه اول راهی و پروژه ات هم نیازهای پیچیده ای نداره ، میتونی با یه زمان و هزینه کم از قابلیت های زیادی که وردپرس داره استفاده کنی (چون همونطور که گفتیم هزاران قالب آماده تو وردپرس وجود داره). یعنی اگه دنبال طراحی سایت با قیمت کم هستی باید وردپرس رو انتخاب کنی. زمان پیاده سازی وب سایت های طراحی شده با وردپرس هم بسته به نوع وب سایت و راهی که انتخاب میشه بین 3 تا 14 روز ممکنه طول بکشه.

سفارش سایت

اگه سفارش سایت با وردپرس داشتی تیم آفیس کوچولو در خدمته. برای تماس با ما و دریافت مشاوره و ثبت سفارش لطفا روی سفارش سایت کلیک کن.

حالا وقتشه که بریم سراغ دسته بندیه سایت ها. سایت تو به احتمال زیاد توی یکی از این 3 تا دسته بندی کلی قرار میگیره:1. سایت فروشگاهی 2.سایت شرکتی3. سایت آموزشی

(سایت های شخصی ، تجاری و … هم بقیه دسته بندی ها هستن)

طراحی سایت فروشگاهی

حتما متوجه شدی که الان خیلی از مشتریا دیگه مثل قبل با رفتن به مغازه خرید نمی کنن و با چند تا سرچ ساده تو گوگل با کلی تنوع محصول از هر منطقه و شهری روبه رو می شن و نهایتا کالای مورد نظرشونو پیدا می کنن و اونو می خرن. سایت فروشگاهی سایتیه که تو همه محصولاتت رو با ویژگی هاشون برای مشتری به نمایش میذاری و بعدش امکان سفارش اون محصول و نحوه پرداخت و تحویل رو براش فراهم میکنی.

تو طراحی سایت فروشگاهی باید به چند تا نکته توجه کنی:

  • نصب افزونه فروشگاه ساز( اگه از وردپرس استفاده میکنی مثلا ووکامرس woocommerce)
  • دریافت مجوزهای دولتی و صنفی لازم برای طراحی سایت فروشگاهی (مثل ای نماد یا نماد اعتماد الکترونیک از سایت)
  • دریافت درگاه پرداخت آنلاین (درگاه پرداخت آنلاین، این امکان رو به کاربر میده تا بتونه مبلغ محصول رو به صورت آنلاین پرداخت کنه و دو حالت داره : 1.درگاه مستقیم بانکی (درگاه های بانک های اصلی کشور مثل ملی، ملت)، 2. درگاه واسط بانکی(شرکت های معتبر و تایید شده توسط بانک مثل زرین پال )
  • کسب گواهی‌های امنیتی SSL
  • دسته بندی درست محصولات به طوریکه خیلی سریع و راحت مشتری چیزی که میخواد رو پیدا کنه (UI/UX خوب)
  • ایجاد گزینه حساب کاربری و سبد خرید برای کاربر
  • نمایش محصول از تمامی زوایا با ذکر همه توضیحات و ویژگی ها( مثلا انواع رنگ و مدل ها)
  • بخش نظرات کاربران و امتیازدهی به محصول
  • گزینه ثبت سفارش در صورت موجود بودن کالا و اتصال به درگاه پرداخت آنلاین
  • گزینه روز و نحوه تحویل کالا
  • پشتیبانی سایت

طراحی سایت فروشگاهیطراحی سایت شرکتی

هر شرکتی داری حتما براش سایت بزن .به همین واضحی !

طراحی سایت شرکتی برای معرفی محصولات و خدمات شرکته و یه راه ارتباطی با مشتریانیه که تو هر جای این کشور یا دنیا زندگی می کنن و امکان ملاقات حضوری ندارن. وب سایت یه شرکت در اصل به اون اعتبار میده و یه جورایی باعث جلب اعتماد بیشتر افراد (هم صنفی ها و همکاران) می شه.

طراحی سایت شرکتیویژگی هایی که باید تو طراحی سایت شرکتی رعایت کرد:

  • معرفی کلی شرکت و توضیح درباره آن
  • دسته بندی و توضیح تمام خدمات شرکت
  • صفحه‌ی درباره ما (معرفی دپارتمان های مختلف و پرسنل اونا) و تماس با ما (تمامی لینک های ارتباطی و صفحات اجتماعی ای شرکت که توش فعالیت انجام میشه مثل اینستاگرام)
  • تمامی نمونه کارها( و همکاری با سایر شرکت ها)
  • افتخارات در صورت وجود ( نمایشگاه ها، همایش ها ، مجوز ها و …)
  • قسمت نحوه همکاری با ما

طراحی سایت آموزشی

بحث آموزش یکی از اون موضوعاتیه که واقعا اینترنت خیلی به راحت تر کردنش کمک کرده. تو دنبال هرچی که بگردی تو کسری از ثانیه کلی فیلم و مقاله و مطلب آموزشی برات ردیف میشه تا بالاخره اون مطلب رو به یه زبونی برات جا بندازه!

اگه یک مؤسسه‌ آموزشی داری، میتونی از طریق طراحی سایت آموزشی،آموزشگاهت رو به مخاطباش معرفی کنی ، برنامه کلاس هات رو اطلاع رسانی کنی آموزش آنلاین داشته باشی و ثبت نام و پذیرشت رو آنلاین کنی. اما لازم نیس که برای داشتن یه سایت آموزشی حتما صاحب یه آموزشگاه باشی. میتونی هر چیزی رو که دوست داری با طراحی سایت آموزشی به بقیه یاد بدی.

طراحی سایت آموزشیویژگی هایی که باید تو یه سایت آموزشی بهش دقت کنی:

  • معرفی موسسه آموزشی
  • معرفی انواع دوره‌های آموزشی و برنامه زمان بندی آن ها
  • نحوه ثبت نام و شرایط آموزش(آنلاین و حضوری)
  • برنامه زمان بندی کلاس‌های آنلاین و حضوری
  • تصاویر و ویدیوهای آموزشی
  • دانلود جزوه‌ و نمونه سوال‌ها
  •  اعلام نتایج آزمون ها
  •  اخبار مرتبط
  • عکس از محیط آموزشی
  • نظر سنجی درباره آموزشگاه و دوره‌های آموزشی آن
  • ایجاد خبرنامه ایمیلی و پیامی برای کاربران
  • قالب آموزش انتخابی در وردپرس حتما باید حتما قابلیت برگزاری کلاس آنلاین و جلسات پرسش و پاسخ و آپلود و دانلود ویدئوهای آموزشی رو داشته باشه

سفارش طراحی سایت

آژانس دیجیتال مارکتینگه آفیس کوچولو یه تیم طراحی سایت داره که همیشه  آماده مشاوره و سفارش طراحی سایت برای توئه و بهت کمک میکنه تا یه سایت اختصاصی قدرتمند و خوب برای کسب و کارت داشته باشی. برای تماس با ما و دریافت مشاوره و ثبت سفارش لطفا روی این لینک کلیک کن. میتونی نمونه کارها رو هم  اینجا ببینی.

 

 

جمع بندی

در حال حاضر هممون دیگه به اهمیت فعالیت تو فضای مجازی کم و بیش پی بردیم. یکی از راه‌های عقب نموندن از رقبا تو این زمینه ، داشتن یه سایت اختصاصی قدرتمنده. سایت اختصاصی سایتیه که صفر تا 100 اون تماما بنا به خواست و سلیقه تو (صاحب کسب و کار ) طراحی و پیاده سازی میشه. به دو روش میشه یه سایت اختصاصی(فروشگاهی،شرکتی و آموزشی) زد. CMS (سیستم مدیریت محتوا) اختصاصی و CMSآمادهCMS.  اختصاصی یعنی طراحی سایت با کدنویسی که کاملا اختصاصی برای تو هست و زمان و هزینه بیشتری میبره و CMS آماده یعنی طراحی سایت با قالب های آماده مثل وردپرس که هزینه و زمان کمتری داره .در هر صورت تیم آفیس کوچولو در خدمته.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست
برای مشاوره رایگان تماس بگیرید